Over ons

Als grafisch bureau is Unicorn Graphics gespecialiseerd in logo-ontwerp, huisstijlen en algemeen grafisch ontwerp. Met een duidelijke focus op het visuele aspect van stijlvolle en sterke communicatie.  Onze klanten zijn voornamelijk KMO’s en zelfstandige ondernemers. Ook starters zijn bij ons aan het juiste adres.
 

Creativiteit!

Bij ons ligt de nadruk vooral op service en creativiteit. Door een ideale combinatie van kennis, creativiteit en inzet worden keer op keer prachtige en kwaliteitsvolle ontwerpen tot stand gebracht. We zijn een kleine KMO waar alles draait rond flexibiliteit, om u als klant zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

"You never get a second chance, to make a first impression."

Communicatie verloopt in hoge mate visueel en visuele communicatie heeft nood aan een sterk ontwerp. Vorm en uitstraling is het eerste aantrekkingspunt. Unicorn Graphics ontwerpt uw brochures, flyers, affiches, boeken, uitnodigingen of folders. Maar ook het ontwerp van uw sociale media behoren tot onze mogelijkheden. Als grafisch bureau bespreken we samen met u de grenzen van de vormgeving en geven gestalte aan uw communicatie zonder de technische mogelijkheden uit het oog te verliezen.

Misschien heeft uw zaak of organisatie nood aan een volledige catalogus of u aan een unieke en originele uitnodiging voor de opening van een nieuwe toonzaal. In overleg met u, maken we er telkens weer een perfect verzorgd en sterk ontwerp van. Unicorn Graphics werkt uit van concept tot drukklare bestanden. U kan perfect werken met de drukkerij of beletteraar van uw keuze. Indien nodig nemen wij contact op met hen om alles te bespreken. Maar indien u het wenst kan u bij ons terecht voor al uw drukwerk van a tot z.

Download het inspiratieboek

Een greep uit ons portfolio, gebundeld in een handige pdf.

  1. Velden met een * zijn verplicht.
  2. Geef uw emailadres in*
    Gelieve uw naam in te vullen
  3. Ongeldige invoer

Navigatie

Contact Info